Reporter Olimpic si-a desemnat primul castigator: Oana Mateiu

Dupa o saptamana in care am cules si publicat textele trimise de voi am ajuns la momentul in care anuntam primul castigator al concursului “Reporter Olimpic”. Asdar, juriul a stabilit ca premiul – echipamentul autentic de concurs, cu autograf, al gimnastei Monica Rosu. – merge la Oana Mateiu. 

Le multumim celor care au participat pana acum si ii anuntam pe toti ca pornim o noua saptamana de concurs, in care premiul va fi un echipament de atletism semnat de Ionela Tarlea. Regulamentul ramane acelasi:

Ce trebuie sa faci?

Sa ne demonstrezi talentul de “Reporter Olimpic” scriind un articol despre performantele sportivilor romani la Jocurile Olimpice. Super pont: ai putea sa ne povestesti cum te-a impresionat un atlet roman, un moment petrecut la Jocurile Olimpice,  moment pe care-l consideri cel mai emotionant. De asemenea, poti sa faci portretul unui campion, unui sportiv, care dupa ce a reprezentat Romania la Olimipiada, ti-a devenit model.

Trimite-ne textul tau pe adresa concurs@curajromania.ro. Saptamanal, articolele publicate vor fi jurizate de echipa Curaj Romania si cel mai bun dintre acestea va fi premiat.

Mult succes tuturor!

One Comment Add yours

  1. milosovici says:

    imi place de milosovici lavinia si as vrea sa o cunosc

Leave a Reply

Your email address will not be published.