Andrei Arion: Un sportiv care știe că excelența este mai valoroasă când este împărtășită cu ceilalți

Putem spune despre Andrei că, în primul rând, este un sportiv extraordinar, însă am omite multe alte calități ale sale. Jucător de baschet la CSM Steaua, component al loturilor naționale și multiplu campion al României, el a înțeles de mic faptul că orice succes este mai plăcut atunci când și ceilalți pot învăța ceva de la tine.

De aceea, Andrei a decis să scrie o carte în limba engleză despre pregătirea psihologică a sportivului, aplicată pe sportul său de suflet, baschetul, pentru ca oricine să poată avea accces în culisele succesului său.

Visul lui este ca într-o zi să ajungă să joace în NBA, iar anul acesta va ajunge un pas mai aproape de performanță: va juca în Liga 1 și va trece în lotul de seniori.

La nici 18 ani, Andrei și-a dat seama că este extrem de important ca dezvoltarea lui să fie una ambivalentă, așa încât nu a pus nicio clipă școala pe planul secund. El este fost olimpic la nu mai puțin de patru materii, matematica, biologia, engleza și chimia numărându-se și ele printre pasiunile tânărului sportiv.

Turneul U20 al României i-a adus anul acesta și un trofeu foarte mult dorit: „Cel mai de perspectivă jucător”.

Rămâneți alături de noi pentru a urmări împreună spectaculoasa lui evoluție din următoarea perioadă 😊!

Leave a Reply

Your email address will not be published.